13 juli - Food & Fun Street Festival

  • Locatie: Mauritskazerne op het World Food Center-terrein in Ede
  • Datum: zaterdag 13 juli
  • Tijdstip: 10.00 tot 16.00 uur

Fun en Food Streetfestival Ede
Fun en Food Streetfestival Ede

Op 13 juli 2024 vindt de derde editie van het Food & Fun Street Festival plaats op het World Food Center-terrein in Ede. Een gezellige eendaagse streekmarkt en foodfestival waar bezoekers (veelal gezinnen met kinderen) op een leuke en speelse manier kennismaken met mooie en vooral lekkere producten uit de Foodvalley. Wij zorgen voor entertainment, muziek en natuurlijk volop gratis parkeerruimte voor de bezoekers. De markt is speciaal gericht op inwoners en bezoekers van de gemeente Ede en trok de afgelopen jaren tussen de 2.000 en 4.500 bezoekers. Mis deze kans niet en reserveer snel een plek!

Tijd en locatie: zaterdag 13 juli van 10.00 tot 16.00 uur in en rondom de Mauritskazerne op het World Food Center-terrein in Ede. Dit jaar zijn er nog geen kosten verbonden aan deelname.

Wil jij hier ook aan deelnemen? We hebben je er graag bij! Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wij zorgen voor marktkramen. Mocht je andere wensen hebben om je producten te laten zien of je organisatie voor te stellen, laat het ons dan vooral weten. Wij denken graag met je mee en bieden volop mogelijkheden.

Voorwaarden

  • Je bedrijf of organisatie is gevestigd in de Regio Foodvalley (Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal of Wageningen)
  • Jouw product(en)/aanbod passen bij het duurzame, gezonde en innovatieve karakter van het evenement. Geef in een korte omschrijving aan op welke manier jouw producten hieraan voldoen.
  • Jouw bedrijf/organisatie is werkzaam in de voedselsector. Bij verkoop van producten, geldt dat je alleen voedsel of voedsel gerelateerde producten verkoopt.
  • Vanwege het beperkte aantal plaatsen, maken we mogelijk een selectie van aangemelde organisaties. Wij zoeken dan naar de juiste balans in aanbod van producten. Maar uiteraard proberen wij voor iedereen een plek te vinden.

 

Inschrijven

Meer informatie over het event komt binnenkort beschikbaar op de website https://foodenfunede.nl/ . Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie: naam en NAW gegeven van je organisatie, contactpersoon, telefoonnummer, korte toelichting op waarom jouw aanbod past bij het innovatieve, gezonde en duurzame karakter van het evenement.