Beeck-Hoeve

Beeck-Hoeve

Beeck-Hoeve

Wij zijn de familie Van Beek. Een familiebedrijf dat al sinds 1977 actief is in de kalversector en wereldwijd toonaangevend is in de inrichting van kalverstallen. Een onderdeel van ons bedrijf is Kalverhouderij Beekzicht, een moderne en duurzame kalverhouderij waar wij sinds 2020 onder de naam Beeck-Hoeve het lekkerste kalfsvlees verkopen. Wij willen Nederland net zo enthousiast maken over kalfsvlees als we zelf zijn. Want kalfsvlees is lekker en gezond!

Onze kalveren worden op een diervriendelijke manier gehouden. De dieren verblijven in groepen van 8 tot 10 kalveren in moderne stallen. De stallen zijn voorzien van een brongericht stalsysteem om ammoniak, geur en methaan te verminderen. Dit komt het welzijn en de gezondheid van het kalf ten goede. 

Met zorg en aandacht worden onze kalveren grootgebracht én dat proef je. Ons kalfsvlees is heerlijk mals en heeft een zachte en verfijnde smaak. Daarnaast past het in een gezond voedingspatroon. Het is mager vlees, een bron van eiwitten en bevat veel vitamines en mineralen. 

Elke zaterdag is ons kalfsvlees verkrijgbaar bij onze verkoopkraam. We hebben ook een website waarop je gemakkelijk online kan bestellen. En je kan ons vinden bij lokale supermarkten, horeca en streekwinkels. 

Bezoekadres:

Beeck-Hoeve
Scherpenzeelseweg 45
Barneveld 
www.beeckhoeve.nl