Huijskes en Hoven melkgeiten

Huijskes en Hoven melkgeiten

Huijskes en Hoven melkgeiten

Huijskes en Hoven melkgeiten

Huijskes en Hoven melkgeiten is een kleinschalige veehouderij waar het product wordt gemaakt op de boerderij, met oog voor dier en natuur! De grondstof melk wordt dagelijks geproduceerd door onze eigen geiten. Deze melk verwerken wij zelf tot geitenmelkzeep. Hierdoor hebben wij het gehele proces zelf in handen.

Het is vrij uniek dat wij zeep maken van de door onze eigen geiten geproduceerde melk en dit direct op het bedrijf verwerken. Wij gieten en snijden de zeep met de hand, lekker ambachtelijk, hierdoor is geen één stuk hetzelfde. Onze missie is om een open en transparant product op de markt te brengen met een heel klein geheimpje van de smid, dat is ons recept natuurlijk! Over het proces en de grondstoffen willen we jullie alles vertellen!

Elke dag staan onze 6 geiten klaar om te helpen bij het maken van jouw zeep. Geitenmelk dient als één van de grondstoffen voor onze heerlijke ambachtelijke zeep. De combinatie van geitenmelk, draagoliën en een etherische olie maakt een geweldig romige zeep! Echte aandacht voor je huid! En juist daarom wil jij de huid goed verzorgen met natuurlijke producten, zonder synthetische toevoegingen. Hoe kun je dat dan beter doen met een zeep die lokaal geproduceerd is, met natuurlijke grondstoffen en een extra verzorging uit geitenmelk!

Bezoekadres:

Huijskes en Hoven melkgeiten
Hessenweg 154
3791 PM Achterveld 
www.hhmelkgeiten.nl