Over ons

Over ons

Streekproducten meer zichtbaar met eigen verhaal

ValleiProefLokaal is een initiatief dat de zichtbaarheid van streekproducten en hun unieke verhalen bevordert, direct van boer naar consument. Opgericht met de visie om lokale voedselproductie en -consumptie in de Foodvalley-regio te stimuleren, werken we samen met boeren om hun producten online zichtbaar te maken. Door samen te werken met Wija Digital marketing en ondersteund door de Provincie Gelderland en de Regio Foodvalley, bieden we een praktijkplatform voor agrariërs om hun verhaal effectief over te brengen aan consumenten.

Deelname aan ValleiProefLokaal betekent meer dan alleen je producten presenteren; het gaat om het integreren van communicatie en marketing in de kern van je onderneming. Met cursussen, onderlinge ondersteuning en een focus op professionele online aanwezigheid, helpen we boeren zichzelf te presenteren in een competitieve markt. Deelnemers leren van elkaar door het delen van kennis, netwerken en het versterken van hun online marketingvaardigheden.

Waarom meedoen? Het is een kans om deel uit te maken van een gemeenschap die streeft naar groei, zichtbaarheid en een positieve impact op de lokale economie. Door je aan te sluiten bij ValleiProefLokaal, vergroot je niet alleen je netwerk en online vaardigheden maar draag je ook bij aan een belangrijke beweging die lokale landbouw en duurzaamheid viert.

ValleiProefLokaal is niet alleen een platform voor het verbinden van lokale boeren met consumenten, maar ook een initiatief dat diep geworteld is in de expertise van Wija Digital Marketing. Als beheerder van dit platform zet Wija Digital Marketing zich in voor de groei en zichtbaarheid van lokale agrarische ondernemers door middel van effectieve digitale marketingstrategieën. Voor meer informatie, suggesties, of deelname, kunt u direct contact opnemen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ons kantoor is gevestigd in Hoogersmilde, Rijksweg 236, waar we altijd openstaan voor een gesprek over hoe we de lokale landbouw samen kunnen versterken.

Bekijk hieronder de deelnemers van 2022 en 2023

of klik hier voor meer informatie