Lokaal eten

Sluiten kringlopen op je bedrijf / in je keten? (circulaire voedselketens)

Sluiten kringlopen op je bedrijf / in je keten? (circulaire voedselketens)

Circulaire VoedselketenWil je de kringlopen op je bedrijf nóg meer rond maken en misschien geld verdienen met je reststromen?

Tijdens de startbijeenkomst van ValleiProefLokaal was Suzan Klein Gebbink aanwezig om te vertellen over het volgende: “In Regio Foodvalley werken we aan korte en circulaire ketens. Vanuit het Living Lab Regio Foodvalley Circulair helpt keten-expert Sebastiaan Hetterschijt ondernemers om hun eigen voedselstromen in kaart te brengen en kansen uit te werken voor minder verliezen en meer opbrengst met je stromen. Er kunnen nog enkele ondernemers meedoen.

Hoe werkt dat?

  • Mail vrijblijvend naar Suzan Klein Gebbink en geef aan dat je mogelijk interesse hebt in verkennen circulaire ketens + je telefoonnummer.
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dan volgt een telefoontje om te verkennen wat het inhoudt en bij interesse maken we een afspraak.
  • Verkennend gesprek op bedrijf met Sebastiaan Hetterschijt (op moment dat het jou / jullie past)
  • Daarna: uitwerken kringlopen (maatwerk)