Lokaal eten

Startbijeenkomst ValleiProefLokaal 2024

Beste deelnemers van ValleiProefLokaal, Met enthousiasme nodig ik jullie uit voor onze startbijeenkomst op 11 maart.

Startbijeenkomst ValleiProefLokaal 2024Dit jaar hebben we een speciale toevoeging: studenten van de Wageningen Universiteit zullen de resultaten van hun onderzoek voor ValleiProefLokaal presenteren. Zij hebben de cruciale vraag onderzocht hoe we via overtuigende communicatie de verbinding tussen consumenten en boeren kunnen herstellen.

Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat consumenten een diepere kennis van jullie, de boeren, wensen. Ze willen meer weten over jullie dagelijkse werk, dieren, zorgen en trots. Deze inzichten bieden een geweldige kans om de band met jullie producten en werk te versterken, en onze lokale gemeenschap te ondersteunen door middel van directe interactie.

Deze bijeenkomst zal ook de focus leggen op wat deze bevindingen betekenen voor jullie winkels en omzet. We zullen werken aan het creƫren van succesvolle, professionele winkels die goede omzet genereren.

Startbijeekomst ValleiProefLokaal 2024

Het programma voor 11 maart:

  • 09.30 uur: Ontvangst en kennismaking
  • 10.00 uur: Start bijeenkomst
  • 15.00 uur: Einde bijeenkomst

Wat kunt u verwachten?

  1. Lunch wordt verzorgd en de locatie in de regio Ede wordt bepaald op basis van het aantal deelnemers.
  2. Daarnaast staan er 5 trainingsbijeenkomsten gepland, elke twee weken op maandagavond via Zoom. Deze worden begeleid door een professioneel Digital Marketing bureau. Trainingsmateriaal en een studielink worden beschikbaar gesteld voor online toegang.
  3. Gezamenlijke (WhatsApp-)groep voor dagelijkse ondersteuning en inspiratie. Belangrijk om te weten: er zijn geen kosten verbonden aan deze trainingen voor de deelnemers.


ValleiProefLokaal fungeert als een oefenplatform om jullie als streekproducenten te helpen contact te maken met klanten en hen aan jullie te binden.
Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact op via e-mail, telefoon of WhatsApp. De contactgegevens vindt u in het briefhoofd.

Mijn mobiele nummer: Tel: 06 - 51202671

Ik kijk uit naar jullie actieve deelname en samenwerking om onze lokale landbouwgemeenschap te versterken.

We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom graag aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misschien ook interessant:

Nieuwe blog op ValleiProefLokaal: Het ontstaan van onze boerderijwinkel; de Bijsterhoeve, lees meer...
Nieuwe deelnemers aan ValleiProefLokaal: Welkom Eerlijk Eten uit de Streek, lees meer...