Eerlijk eten

Hart voor Aarde

ZATERDAG 22 JUNI 2024 OPEN DAG BIJ “HART VOOR AARDE”

Hart voor Aarde (voorheen Biotruck) neemt de levering van de pakketten over van St. Eerlijk Eten uit de Streek.

hart voor aardeDe stichting Eerlijk Eten uit de Streek zag zich helaas genoodzaakt om met de levering van de groente eieren en aardappel abonnementen te stoppen. Gelukkig hebben we een goede partij gevonden om de verzorging van de pakketten van ons over te nemen. Deze partij is Hart voor Aarde.

Inmiddels verzorgen zij de leveringen van de pakketten via de afhaallocaties. Ook de wekelijkse mail met de inhoud van de pakketten, de facturering en de klantcontacten lopen nu via Hart voor Aarde. Mogelijk wordt de winkel van Hart voor Aarde een afhaallocatie.

Winkel en online winkel met bezorgdienst

Hart voor Aarde wordt gerund door Martin en Rolanda van den Heuvel. Zij hebben in een winkel en een online winkel met bezorgdienst. Daar verkopen zee een breed assortiment aan biologische producten van producenten uit Nederland. Deze worden aangevuld met biologische producten die niet in Nederland geteeld worden en die bij groothandels (UDEA en Odin) worden ingekocht.

Neem eens een kijkje op de gloednieuwe website Hart voor Aarde

De winkel heeft een gloednieuwe website hartvooraarde.nl. Via deze website kun je ook naar de webwinkel met bezorgdienst
biotruck.nl/boodschappen.

Kom kennismaken op de boerderij

Martin en Rolanda willen graag persoonlijk kennis maken met de (ex-)klanten van Eerlijk Eten uit de Streek en met andere geïnteresseerde mensen. Ze ontvangen u graag zaterdag 22 juni 2024 op de locatie van de winkel. De winkel is gevestigd in Boerderij De Braamstruik.

Datum: zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 11.00-16.00 uur
Plaats: Boerderijwinkel Hart voor Aarde Voorthuizerweg 7, 3862 PZ Nijkerk (op de grens van Voorthuizen en Nijkerk).

Rondleiding of rondlopen

Elk uur is er een rondleiding. Maar zelf de winkel bekijken en rondlopen op de boerderij kan natuurlijk ook. Er is altijd wat te zien en te beleven.

Vragen en contact

Mocht u nog vragen hebben over de overgang van St. Eerlijk Eten uit de Streek naar Hart voor Aarde kom dan 22 juni a.s. naar de winkel van Hart voor Aarde.

Maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met:

Martin van den Heuvel (Hart voor Aarde) mobiel nummer: 06 250 153 93.
Marlies Knol (Stichting Eerlijk Eten uit de Streek) mobiel nummer: 06 101 55. 750