-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@wija.nl
Vragen?
Stuur e-mail
Dit recept is een hit! Lekker, toegankelijk en smaakt naar meer! Een ideale spread, die je in een handomdraai maakt en tot nu toe bij iedereen in de smaak valt.
Ingrediƫnten (6 porties)
Bereiding
Sjalot klein snijden en fruiten in de pan - ca 2 min.
Lupine en erwten toevoegen en ca 1 a 2. min. meebakken
Bouillon toevoegen, breng het aan de kook en laat het ca 4 a 5 min. zachtjes meekoken totdat vocht bijna is verdampt
Haal pan van het vuur en laat het wat afkoelen
Voeg 1 el olijfolie toe, peper en zout en pureer het fijn met de staafmixer
Snijd de verse kruiden fijn en meng het door de pasta
Klaar! Als je de spread nog 30 min. laat intrekken in de koelkast komt hij nog meer op smaak. Je kan dan altijd nog naar wens extra kruiden toevoegen. De spread blijft in de koelkast ongeveer 1 week goed.