-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@wija.nl
Vragen?
Stuur e-mail
Een lekker groot stuk vlees zo uit de oven! Heerlijk langzaam gegaard en opgediend met aardappeltjes, spekjes en erwtjes.
Ingrediënten
Bereiding
Maak in een braadpan een ruime hoeveelheid vet heet, en schroei de rosbief aan alle kanten dicht.
Haal de rosbief uit de pan en kruid de rosbief met zout en peper, en wat rozemarijn.
Doe de rosbief terug in de pan als deze ovenbestendig is, of leg de rosbief in een ovenschaal en giet het vet uit de pan over de rosbief.
Plaats de rosbief in het midden van de oven, en bak deze in 2x20 minuten. Kerntemperatuur van de rosbief mag rood 48 graden zijn, wilt u hem wat minder rood dan is de kerntemperatuur 55 graden.
Lekker geserveerd met aardappeltjes, spekjes en erwtjes.