-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@wija.nl
Vragen?
Stuur e-mail
Asperges met een een overheerlijke haasbiefstuk van Valleikalf. Als dat geen smullen wordt!?
Een bavette van de barbecue of grillplaat is heerlijk in de zomer maar kan eigenlijk op elk moment!
Een broodje hamburger is al-tijd lekker! Je kan zo veel mogelijk uitpakken als je zelf wilt! Bij deze wat inspiratie voor een broodje hamburger. Uiteraard met zoveel mogelijk streekproducten!
Lunchtime! Vaak eten we snel een boterham tussen de middag. Neem een klein beetje meer tijd en tover dit heerlijke broodje rosbief op tafel.
Chili con Carne is een van origine Mexicaans gerecht die gemakkelijk door iedereen te bereiden is.
Courgettesoep is een heerlijk lunchgerecht die ook nog eens gemakkelijk te bereiden is!
Perfecte entrecote met sperziebonen uit eigen tuin of vers van de boer en Roseval aardappeltjes.
Seizoensfruit uit Nederland is een duurzame en bewuste keuze.
Geitenmelkzeep met de geur Lavendel, Het bloeiseizoen is van half juni tot eind augustus.
Zoveel mogelijk eten met ingrediënten uit eigen land. Dat lijkt soms gemakkelijker dan het is! Koop daarom uw producten bij lokale boerderijwinkels of stalletjes en eet Duurzaam, gezond, dichtbij en lekker!
Kalfschnitzelreepjes met frisse bietensalade en witlof. Een heerlijke gezonde combinatie van producten.
Dit recept is een hit! Lekker, toegankelijk en smaakt naar meer! Een ideale spread, die je in een handomdraai maakt en tot nu toe bij iedereen in de smaak valt.
Pruimen over? Probeer eens deze overheerlijke pruimensaus. Lekker door de yoghurt, over roomijs of griesmeelpudding.
Een lekker groot stuk vlees zo uit de oven! Heerlijk langzaam gegaard en opgediend met aardappeltjes, spekjes en erwtjes.
Een heerlijk eenvoudig te bereiden eenpansgerecht. Jong rundvlees met boontjes in romige currysaus.
Seizoensgroenten zijn groenten die van de vollegrond of uit een kas komen uit Nederland.
Augustus, in de volksmond ook wel 'oogstmaand' genoemd. Traditioneel wordt in deze maand de graanoogst binnengehaald maar ook een heleboel andere seizoensgroenten.
In oktober kun je genieten van heel wat heerlijke seizoensgroente en fruit. Denk duurzaam en eet met de seizoenen mee!
In september kun je genieten van heel wat heerlijke seizoensgroente en fruit. Denk duurzaam en eet met de seizoenen mee!
Masterchef Angélique Schmeinck is fan van de lupineboon: Een ‘gouden boon’ met een krokante bite, fantastische smaak en oneindig veel toepassingen. In een salade, als appetizer en snack of warm gestoofd, in een curry, tajine.