-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@valleiproeflokaal.nl
Vragen?
Stuur e-mail
Stoofpotjes zijn lekker op elk moment van het jaar. Maak hem juist zomers of winters door producten van het seizoen toe te voegen aan het stoofpotje.
Heerlijk voor bij een barbecue of op een zomerse dag een rundvleessalade met draadjesvlees.
Een bavette van de barbecue of grillplaat is heerlijk in de zomer maar kan eigenlijk op elk moment!
Chili con Carne is een van origine Mexicaans gerecht die gemakkelijk door iedereen te bereiden is.
Kalfschnitzelreepjes met frisse bietensalade en witlof. Een heerlijke gezonde combinatie van producten.
Perfecte entrecote met sperziebonen uit eigen tuin of vers van de boer en Roseval aardappeltjes.
Masterchef Angélique Schmeinck is fan van de lupineboon: Een ‘gouden boon’ met een krokante bite, fantastische smaak en oneindig veel toepassingen. In een salade, als appetizer en snack of warm gestoofd, in een curry, tajine.
Lunchtime! Vaak eten we snel een boterham tussen de middag. Neem een klein beetje meer tijd en tover dit heerlijke broodje rosbief op tafel.
Een heerlijk eenvoudig te bereiden eenpansgerecht. Jong rundvlees met boontjes in romige currysaus.
Pruimen over? Probeer eens deze overheerlijke pruimensaus. Lekker door de yoghurt, over roomijs of griesmeelpudding.
Een salade is altijd goed. Durf ook eens te variëren door bijvoorbeeld een chutney te gebruiken in de salade. Simpel en smaakvol.
Een lekker (en vegan) herfst/winter gerecht. Zoete aardappeltoast met lupine-bieten hummus en avocado. Supersnel, makkelijk en goed te serveren als ontbijt, lunch, diner of snack!
Dit recept is een hit! Lekker, toegankelijk en smaakt naar meer! Een ideale spread, die je in een handomdraai maakt en tot nu toe bij iedereen in de smaak valt.
Een lekker groot stuk vlees zo uit de oven! Heerlijk langzaam gegaard en opgediend met aardappeltjes, spekjes en erwtjes.
Een broodje hamburger is al-tijd lekker! Je kan zo veel mogelijk uitpakken als je zelf wilt! Bij deze wat inspiratie voor een broodje hamburger. Uiteraard met zoveel mogelijk streekproducten!
Suikermais wordt al veel geconsumeerd in Oosterse culturen en is een gezonde bron van koolhydraten en vitamine B11. Suikermais is op verschillende manieren te bereiden.
Courgettesoep is een heerlijk lunchgerecht die ook nog eens gemakkelijk te bereiden is!