-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@wija.nl
Vragen?
Stuur e-mail
Asperges met een een overheerlijke haasbiefstuk van Valleikalf. Als dat geen smullen wordt!?
Ingrediënten
Bereiding
Schil de aardappels en de asperges.
Kook de aardappels in 20 minuten gaar
Asperges in stukken van ca 5 cm, bewaar de puntjes zodat je die later toe kan voegen.
Afhankelijk van de dikte van de asperges kook je ze in ca 10 – 15 minuten gaar. De puntjes kook je ongeveer de helft van de tijd.
Braad de haasbiefstukjes in ca 8 minuten (4 minuten per kant)
Haal ze daarna uit de pan. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze nog even rusten.
In de pan kun je nu nog een lekkere jus maken.
Saus
Neem 50 gram boter en 50 gram bloem. Maak een roux in de pan en schep een beetje kookvocht van de asperges bij en 200 ml en 200 ml melk of room. Laat de saus langzaam indikken naar de gewenste dikte. Voeg naar smaak wat gesneden kruiden en peper en zout toe.