Voor de liefste vader!

Deze Vaderdag verdient jouw vader het allerbeste. Geen standaard cadeaus, maar iets bijzonders, iets met een verhaal. Ontdek onze selectie van authentieke streekproducten – perfect om je vader te verwennen met een unieke smaakervaring.

Waarom Onze Streekproducten de Perfecte Vaderdag Cadeaus Zijn?

  1. Echte Smaakervaring: Laat je vader genieten van de pure, onvervalste smaken die alleen lokale, ambachtelijke producten kunnen bieden. Van robuuste kazen en ambachtelijke worsten tot verrukkelijke honing en fruitige jams, elk product vertelt een verhaal van traditie en vakmanschap.
  2. Duurzaamheid en Lokale Ondersteuning: Door te kiezen voor onze streekproducten, ondersteun je niet alleen lokale boeren en ambachtslieden, maar geef je ook een duurzaam cadeau. Je vader zal het waarderen dat zijn cadeau niet alleen lekker is, maar ook goed voor de wereld om hem heen.
  3. Exclusiviteit en Authenticiteit: Onze producten zijn met zorg geselecteerd en met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. Verras je vader met iets wat hij nergens anders zal vinden – een cadeau dat net zo speciaal en uniek is als hijzelf.

Maak Vaderdag Onvergetelijk met Onze Streekproducten!

Kies voor een cadeaupakket vol heerlijke, authentieke lekkernijen of stel zelf een selectie samen van zijn favoriete smaken. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je vader op Vaderdag kan genieten van de ware smaak van traditie.

Ontdek hieronder onze collectie en wees welkom in onze boerderijwinkels!

Image

Geef vader Speltbier cadeau!

Blond Speltbier voor de aller…liefste vaders! Gebrouwen van ons eigen spelt!🌾Nu bij ons in de winkel.

Image

Geef vader advokaat cadeau!

Laat lieve vaders 😘 smullen van de lekkerste zelfgemaakte advokaat 😋 gemaakt volgens oma's beste recept! 👌

De Klomperhoek

Geef vader een koe cadeau!

Een koe in de voortuin is wat lastig misschien ;) Adopteer een koe bij Oogst van eigen erf.

De Bijsterhoeve

Geef vader een vleespakket cadeau!

Zet jou allerliefste pa in het zonnetje met een (h)eerlijk vleespakket!