Broodje rosbief

Rosbief

Broodje rosbief

Lunchtime! Vaak eten we snel een boterham tussen de middag. Neem een klein beetje meer tijd en tover dit heerlijke broodje rosbief op tafel. 

Ingrediënten

  • Rosbief
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel chilipeper
  • 1/2 teen knoflookpoeder
  • 1 theelepel rozemarijn 
  • 3 eetlepels olijfolie 
  • knoflookmayonaise
  • rucola sla
  • tomaat
  • bieslook (naar smaak) 

Bereiding

Zorg dat de rosbief om kamertemperatuur is. 

Meng alle kruiden door elkaar. En smeer de rosbief in. 

Doe de olie in de pan en verhit deze.

Braad de rosbief aan en laat in de pan garen tot 48 °C

Haal de rosbief uit de pan en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Besmeer ondertussen twee boterhammen met knoflookmayonaise en doe er een plukje rucola sla op. 

Doe de rosbief op brood en maak af met tomaat en bieslook. 

Ook lekker als de rosbief uit de koelkast komt.