-
Vragen?
+31 (0)592 459 380
-
Stuur e-mail
info@wija.nl
Vragen?
Stuur e-mail
In oktober kun je genieten van heel wat heerlijke seizoensgroente en fruit. Denk duurzaam en eet met de seizoenen mee!
Suikermais wordt al veel geconsumeerd in Oosterse culturen en is een gezonde bron van koolhydraten en vitamine B11. Suikermais is op verschillende manieren te bereiden.
In september kun je genieten van heel wat heerlijke seizoensgroente en fruit. Denk duurzaam en eet met de seizoenen mee!
Een salade is altijd goed. Durf ook eens te variëren door bijvoorbeeld een chutney te gebruiken in de salade. Simpel en smaakvol.
Masterchef Angélique Schmeinck is fan van de lupineboon: Een ‘gouden boon’ met een krokante bite, fantastische smaak en oneindig veel toepassingen. In een salade, als appetizer en snack of warm gestoofd, in een curry, tajine.
Een lekker (en vegan) herfst/winter gerecht. Zoete aardappeltoast met lupine-bieten hummus en avocado. Supersnel, makkelijk en goed te serveren als ontbijt, lunch, diner of snack!
Stoofpotjes zijn lekker op elk moment van het jaar. Maak hem juist zomers of winters door producten van het seizoen toe te voegen aan het stoofpotje.
Heerlijk voor bij een barbecue of op een zomerse dag een rundvleessalade met draadjesvlees.