Oogst

Oogst

Oogst.shop

Oogst

Oogst maakt duurzaam boodschappen doen, leuk en makkelijk. Wij selecteren mooie producten uit de buurt en bieden de boeren een goede prijs. Bij onze zelfbedieningswinkels doe je eenvoudig je boodschappen met een app. Zo verbinden we boer en buurt. Je vindt onze winkels in Leiden en Woerden!

De Oogst winkel
Verse onbespoten seizoensgroenten, echte Hollandse kaas, ouderwets lekkere melk, biologisch vlees en unieke producten waarvan je niet wist dat ze in Nederland verbouwd worden: bij Oogst oogsten we wat onze Nederlandse grond te bieden heeft. En dat doen onze boeren samen met de natuur.

Als klant kun je zelf de winkel openen met de Oogst app. Je kunt er elke dag van de week, tussen 06.00u en 22.00u terecht. Download eenmalig de app, kom naar de winkel en open de deur. Doe je boodschappen in je winkelmandje, weeg af waar nodig en reken je boodschappen eenvoudig af via iDeal. Maak nog even een praatje met een buurtgenoot en we zien je graag snel terug in de winkel!

Oogst is een concrete oplossing in de landbouw- en voedseltransitie
Het merendeel van de producten in de Oogst winkels zijn op biologische wijze geproduceerd. Veel van de boeren gaan zelfs al veel verder in hun werk met de natuur. We noemen dat natuurinclusief boeren. Dit betekent dat de boer zijn of haar producten zo maakt dat de bodem en de biodiversiteit op het land verbeteren. Bijvoorbeeld kruiden zaaien in het gras, niet maaien tijdens het vogelbroedseizoen en een grote diversiteit en roulatie aan gewassen. Met een goede prijs helpen we de boer op weg naar een natuurinclusieve kringloop op de boerderij - een concrete oplossing in de landbouwtransitie.

Zo maak je impact met jouw boodschappen!

We hebben een ruim assortiment producten van boeren in een straal van 30 km rondom de winkel. In de winkels is te vinden: groenten, fruit, zuivel, kaas, eieren, vlees, bewerkte producten van lokale makers en droogwaar. 

Bezoekadressen:

 • Oogst - Leiden
  Joost van Schie
  Hogewoerd 8a
  Leiden

 • Oogst - Woerden
  Ramona Schalkwijk
  Rijnstraat 16
  Woerden

www.oogst.shop

Founder: Fennie Lansbergen